(Video) Kuch Kuch Hota Hai Fenomena Filem Bollywood di Malaysia

Mesti ramai yang menangis, berteriak-teriak terutamanya perempuan mahupun lelaki apabila menonton Filem Kuch Kuch Hota Hai nie. Walaupun sudah berusia 14 tahun, Filem Kuch Kuch Hota Hai masih tidak boleh dilupakan kerana inilah satu-satunya filem yang menaikkan martabat Filem Bollywood terutamanya di Malaysia, pada sekitar tahun 1998 sehingga awal tahun 2000.

Pada hari nie, TV3 telah memainkan semula Filem yang penuh nostalgia nie dan tak mustahil ramai yang akan menanti filem nie di TV3 walaupun boleh di’download atau ditonton melalui youtube. Tapi, berbeza kalau menonton di TV3 sebab ada subtitle yang penuh dan mudah difahami kan?

Jalan cerita filem nie berbeza dan memang menyentuh perasaan penonton. Lakonan Shahrukh Khan sebagai hero utama dan dibantu oleh Kajol Devganserta Rani Mukerjhee memang berkesan dan turut dijayakan oleh Salman Khan.

During their college years, Anjali was in love with her best-friend Rahul, but he had eyes only for Tina. Years later, Rahul and the now-deceased Tina’s eight-year-old daughter attempts to reunite her father and Anjali.

Nasib baik ler filem nie filem Hindustan, kalau Kuch Kuch Hota Hai filem Hollywood, mesti dah ada versi Kuch Kuch Hota Hai 3D kot. Hehehe… Jom layan Video Klip  Lagu Kuch Kuch Hota Hai kat bawah nie…

iMDB Kuch Kuch Hota Hai

“Mere Naam Rahul Khana” – Skrip yang selalu dimainkan masa sekolah-sekolah dulu… Hehehe….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *