Tema Versi 4 SamsulAhmad.com

Alhamdullillah, akhirnya siap jugak tema versi 4 untuk blog saya nie. Walaupun dalam membuat job luar,┬ásempat jugak untuk ‘menyelit’ menghabiskan tema “Semerah Darah Yang Mengalir”. Wah! Tajuk theme bajet hebat konon. Hahaha… Ada Aku Kisah? Theme nie sebenarnya nak release untuk tahun 2012, tapi memandangkan tinggal 15 hari lagi kita akan masuk ke alam 2012,… Continue reading Tema Versi 4 SamsulAhmad.com

Tema Orange’s Juice Ler Pulak!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia kepada korang semua… Entri kali nie, saja jer nak bagitahu yang blog aku nie dah tukar ke tema baru, iaitu SamsulAhmad Orange’s Juice… Hehe… Entah apa entah ler tajuk tema nie kan… Sebenarnya tak banyak yang ditukar, just tukar header, menu header & ‘kaler’ background oren yang menyakitkan mata tu.