I Love U Adverlets!!! Muahaha!!!

OMG!!! I Love You Adverlets! So Much! Muah Muah!!! Hahaha… Adakah dengan tajuk macam nie Adverlets akan bayar payment yang aku cashout tahun lepas. Sila rujuk pos aku yang sebelum nie. Entry nie aku buat selepas 48 jam aku menunggu reply dari pihak Adverlets untuk ticket aku entah yang ke berapa belas ratus dah. Memang tak kan… Continue reading I Love U Adverlets!!! Muahaha!!!

Yes! Earnings RM400 dari Adverlets!!!

Tengok tajuk macam gempak kan? Tapi hakikatnya, dekat setahun dah aku cashout earnings aku kat adverlets nie, tp masih tak dapat lagi. Support ticket ntah berapa ratus belas aku hantar tapi satu pun tak dibalas. Tak tahu lah apa masalah denga adverlets nie. Scam ke? Tapi bila baca kat blog kawan-kawan, ramai jugak yang dah… Continue reading Yes! Earnings RM400 dari Adverlets!!!